Hava Durumu

Şampiyonluk Kupası Özlüce’de !

Eskişehir’de düzenlenen 1.Lig 4.Etap müsabakaları sonucunda şampiyon olan Bursaspor Bayan Masa Tenisi takımımız kupalarıyla birlikte Özlüce Tesislerimizde Başkanımız Ali Ay ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Sezer Sezgin ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 00:22
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 00:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Şampiyonluk Kupası Özlüce’de !

Bayan Masa Tenisi antrenörümüz Hikmet Hocaoğlu ve sporcularımız Andreea Filip Georgiana, Ayşen Barış, Buket Gül ve Meltem Balaban Özlüce Tesislerimizde başkanımız Ali Ay ve Yöneticimiz Sezer Sezgin ile bir araya geldi.

Üniversite öğrencisi olan bir diğer sporcumuz Ayşegül Demirtaş’ın yer almadığı ziyarette Başkanımız Ali Ay, Masa Tenisi Antrenörümüz Hikmet Hocaoğlu ve sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik etti.  

Bu sezon amatör branşlarda elde edilen sonuçlar mutlu olduklarını belirten Başkanımız Ali Ay, “Hepinizi tebrik ediyorum. Emeği geçen herkesse nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Bu sezon voleybol, basketbol, U21 ve masa tenisi branşlarında şampiyon olduk. Bu sene amatör branşlar bizi kurtardı. Seneye inşallah futbolda da güzel sonuçlar alırız. Gurur verici bir olay. Kızlarımızın hepsi çok genç.  Başarılarınızın devamı diliyorum” dedi.  

Antrenörümüz Hikmet Hocaoğlu ise “Bizlere her zaman destek oldunuz. Bu başarıyı tek başımıza yapmadık sizlerin desteği ile bu sonuca ulaştık.  Üst üste üç sezon da Süper Lig’e çıkma başarısını gösterdik. Yıldızlarda takım olarak şampiyon takıma mağlup olduk ve 5.sırada tamamladık. Geçtiğimiz hafta yapılan çiftle müsabakasında ise ikincilik elde ettik.   1. Ligde oynadığımız son 25 maçı kaybetmedik.  Rumen oyuncumuz Andreea sezon boyunca oynadığı 50 maçı da kazandı. Federasyon kulübümüze 5 adet masa yolluyor.  Timsah Arena’da masa tenisi çalışma alanı oluşturmayı planlıyoruz. Altyapılar ve a takımımız çalışmalarını burada sürdürecek” dedi.  

Kaynak : Bursaspor.org.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.