Hava Durumu

Bu takım en son Aralık ayında.. Maşallah dedirten istatistik!

Frutti Extra Bursaspor, normal sezonu seyircisi önünde kazandığı Gaziantep Basketbol maçı ile noktalarken muhteşem bir istatistik gözlere çarpıyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2022 02:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2022 02:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Bu takım en son Aralık ayında.. Maşallah dedirten istatistik!

Frutti Extra Bursaspor, normal sezonu seyircisi önünde kazandığı Gaziantep Basketbol maçı ile noktalarken muhteşem bir istatistik gözlere çarptı. Alimpijevic'in öğrencileri; en son Bursa'da bir lig maçı kaybettiğinde tarih 19 Aralık 2021 idi. Geçtiğimiz Aralık'dan beri Bursa'da lig maçı kaybetmeyen takımımız, o tarihten sonra Eurocup'da da çıktığı 6 iç saha müsabakasının 5'ini kazandı. Normal sezon boyunca evinde çıktığı 15 lig maçında 13 galibiyet almayı başaran timsah; Fenerbahçe Beko ile birlikte ligde kendi sahasında en çok galibiyet alan takım olmayı başardı. 

Sezonun başından beri evindeki her maça rakiplerini hırpalayıp yollamayı amaç edinen timsah, ligde normal sezonda sadece 3. haftada Freeman'ın kaçırdığı dramatik son top sonrası Beşiktaş Icrypex'e ve 13. haftada sonuna kadar dayandığı maça nefesini yettiremediği Anadolu Efes'e kaybetti.

Sezon başından beri evinde sergilediği performans ile dikkatleri üzerine toplayan timsah, sezon başında deplasmanlarda gösterdiği talihsiz performansı da tersine çevirince, rakiplerine karşı özgüveniyle durdurulamaz bir takım olmayı başardı ve sezona hem Avrupa'da hem de ligde beklentileri aşarak devam ediyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.