Hava Durumu

BURSA'DA BURSASPOR KAZANIR!

Basketbol Süper Ligi'nde Frutti Extra Bursaspor, sahibi olduğu Bursa'da prosedür gereği deplasman sayılan mücadelede TOFAŞ'ı 83-82 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2023 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2023 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
BURSA'DA BURSASPOR KAZANIR!

Basketbol Süper Ligi'nde Frutti Extra Bursaspor, sahibi olduğu Bursa'da prosedür gereği deplasman sayılan mücadelede TOFAŞ'ı 83-82 mağlup etti. Maçın başından sonuna kadar çekişmeli geçen mücadelede son periyoda doğru farkı 8 sayıya kadar getirse de takımımız maçı koparamadı ve son topa kadar çekişmeli mücadele devam etti. Sahada resmen satranç oynayan iki koçun mücadelesinde kazanan son hücum savunmasıyla Dusan Alimpijevic olurken, Bursaspor, faul çizgisinde Onuralp ve Needham'ın yaşadığı şanssızlıklara rağmen galip gelmesini bildi. Bu galibiyetle birlikte 14. maçta ligdeki 10. galibiyetini alan Frutti Extra Bursaspor, zirve takibini sürdürmeye devam etti.

Galibiyetin mimarı Onuralp Bitim, 20 sayı ile mücadele ederken skor bulan diğer 6 oyuncumuzun 5'inin maçı çift hanelerde bitirmesi de, Frutti Extra Bursaspor'un takım kimyasının göstergesi adına sevindirici bir istatistik oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.