Hava Durumu

Freeman Bursa'ya rakip olarak gelecek

Geçtiğimiz sezonun ilk dönemini Frutti Extra Bursaspor'da geçirip Avrupa'nin öncü takımlarından CSKA Moskova'ya transfer olan Allerik Freeman, bu sezon Eurocup grubumuzdaki Reyer Venezia'ya transfer oldu

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2022 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2022 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Freeman Bursa'ya rakip olarak gelecek

Geçtiğimiz sezonun ilk dönemini Frutti Extra Bursaspor'da geçirip Avrupa'nin öncü takımlarından CSKA Moskova'ya transfer olan Allerik Freeman, bu sezon Eurocup grubumuzdaki Reyer Venezia'ya transfer oldu. 

Geçtiğimiz sezonun ilk döneminde takımımızın saha içi liderliğini de üstlenen Freeman, Bursaspor forması ile birçok Euroleague takımının ilgisini çekmiş ve sonrasinda 100 bin dolar buyout bedeli kazandırarak CSKA Moskova'ya transfer olmuştu.

2019-20 sezonunda da yarım sezon Frutti Extra Bursaspor forması giyip daha sonrasında Çin'e transfer olan başarılı gard, geçtiğimiz sezon tekrar evine geri dönmüş ve maç başı 33 dakikada 20 sayı ve 3.3 asist ortalamaları ile oynayarak hem taraftardan hem de rakip takımların yetkililerinden ilgi ve beğeni toplamıştı.

Bu sezon tekrar Eurocup'da oynayacak olarak eski dost Freeman, Avrupa kulvarında Bursaspor'a rakip olarak mücadele edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.