Hava Durumu

Frutti Extra Bursaspor'a Avrupa'dan anlamlı davet iddiası

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Stevan Jelovac için doğduğu şehrin kulübü Vojvodina, Frutti Extra Bursaspor ile bir maç düzenlemek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2022 21:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2022 21:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Frutti Extra Bursaspor'a Avrupa'dan anlamlı davet iddiası

Daha önce Türkiye’de Antalyaspor ve Gaziantep formalarını terleten Stevan Jelovac son olarak Basketbol Şampiyonlar Ligi ekiplerinden AEK’nin formasını giyerken hayatını kaybetmişti.

32 yaşındaki oyuncu, 14 Kasım 2021 günü gerçekleştirdiği bireysel antrenmanı sırasında beyin kanaması geçiren Jelovac, sonrasında hayata gözlerini yummuştu.

Sırbistan vatandaşı basketbolcunun doğduğu şehrin takımı Vojvodina, Jelovac’ın anısına temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor ile maç düzenlemek istiyor.

Vojvodina’nın başkanı Zeljko Rebraca, konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

“Henüz net bir şey söyleyemiyorum çünkü Türk ekibinden henüz resmi bir dönüş almadık. Görüşmeler hala devam ediyor, şimdilik tarih olarak 17 Eylül’ü düşünüyoruz. Keşke Jelovac bugün aramızda olsaydı ancak ne yazik ki hayat acımasız ve tahmin edilemez. Vojvodina olarak Avrupa’nın en güzel sürprizlerinden birini yapan kulübü (Bursaspor) ağırlayarak bu şehrin çocuğunun, o mükemmel basketbolcunun anısını yaşatmak istiyoruz.”

Kaynak: Eurohoops.net

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.