Hava Durumu

Gel bakalım kanarya!

ING Basketbol Ligi'nde normal sezonu 8. sırada tamamlayan Frutti Extra Bursaspor, playoff çeyrek finallerinde Fenerbahçe Beko ile eşleşti.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2022 02:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2022 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Gel bakalım kanarya!

ING Basketbol Ligi'nde normal sezonu 8. sırada tamamlayan Frutti Extra Bursaspor, playoff çeyrek finallerinde Fenerbahçe Beko ile eşleşti. Sezonun ilk 13 maçında 8 mağlubiyet alan Frutti Extra Bursaspor, geri kalan 17 mücadelede sergilediği yüksek performans ile sadece 4 mağlubiyet aldı. Aldığı son 4 mağlubiyet de ya son toplarda ya da uzatmalar sonucunda gelen takımımız, sıralamasına rağmen ligin en yüksek formlu takımlarından birisi olarak sezonu tamamladı. Buna rağmen ev sahibi avantajını elde edemeyen takımımız, 2 galibiyet alanın kazanacağı eşleşmede, ilk maçı deplasmanda oynayacak. İkinci maç Bursa'da oynanacakken ihtiyaç dahilinde 3. maç yine İstanbul'da deplasmanda oynayacağız 

Normal sezonda 5. haftada Bursa'daki maçta Fenerbahçe Beko'yu 84-73 mağlup eden Potanın Timsahları; 20. haftada deplasmanda oynanan mücadelede, aynı zamanda o dönem takımın yıldızı Freeman'dan yoksun ilk defa maça çıkarken maçı son topa kadar taşımayı başarmış, son topta 99-96 mağlup olmasına rağmen güzel günlerin sinyalini yakmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.