Hava Durumu

İlk prova başarılı!

Frutti Extra Cup'da ilk maçına çıkan Frutti Extra Bursaspor, Manisa BŞB'yi 81-78'lik skorla mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2022 22:05
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2022 22:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
İlk prova başarılı!

Frutti Extra Cup'da ilk maçına çıkan Frutti Extra Bursaspor, Manisa BŞB'yi 81-78'lik skorla mağlup etti. Kadro olarak üstünlüğü ile maçı önde götüren potanın timsahları, buna rağmen maç içinde çeşitli kopukluklar yaşayarak rakibini sürekli olarak maça dahil etmek durumunda kaldı. 

Maça yavaş başlasa da ilk periyotta üstünlüğü erken ele geçiren timsahlar, ilk periyodu 20-17'lik skorla önde tamamladı. İlk devreyi de aynı üstünlüğü koruyarak 41-38'lik önde kapayan timsah, farkı çift haneye çıkaracak birçok şans bulsa da bunları değerlendiremedi. Maçın son 5 dakikasına 76-63 önde giren timsahlar, buna rağmen üstünlüğün tek topa kadar indirgenmesine izin verse de maçı 81-78'lik skorla kazandı. 

Frutti Extra Bursasporumuzda yeni transferlerimizden Anthony Clemmons 12 sayı, 6 asist, Enes Berkay Taşkıran 10 sayı ile galibiyette önemli pay oynarken Onuralp Bitim 20 sayı, 4 ribaund, 5 asistlik performansı ile maçın kazanılmasında başrolü oynadı.

Frutti Extra Bursaspor, bir sonraki mücadelesini bugün Darüşşafaka'yı yenen Onvo Büyükçekmece ile oynayacak. Mücadele, cuma akşam saat 19.00'da Barış Spor Salonu'nda oynanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.