Hava Durumu

Potanın Timsahlarından rüya sezona yakışır kapanış.. Şimdi playofflar zamanı!

Frutti Extra Bursaspor, normal sezonun son maçında seyircisinin önünde Gaziantep Basketbol'u 85-82 yendi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2022 01:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2022 01:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Potanın Timsahlarından rüya sezona yakışır kapanış.. Şimdi playofflar zamanı!

Frutti Extra Bursaspor, normal sezonun son maçında seyircisinin önünde Gaziantep Basketbol'u Dave Dudzinski'nin maç kazandıran basketiyle 85-82 yendi. Son dakikalarında büyük çekişmenin sahne aldığı mücadelede gülen taraf, mücadeleden hiçbir zaman kopmayan takımımız oldu. Öncesinde ve sonrasında taraftar tarafından takıma büyük jestlerin yapıldığı maçta tribünle resmen bir bütün oluşturan takım, bir camiadan fazlası olduğunu tüm Türkiye'ye gösterdi.

Andrew Andrews'in tedbir amaçlı oynatılmadıüı mücadelede, Onuralp Bitim de yaşadığı sakatlık yüzünden yürekleri ağızlara getirse de daha sonrasında oyuna girerek mücadeleyi 12 sayıyla tamamladı. Pınar Karşıyaka'nın da deplasmanda Darussafaka'yı yenmesiyle birlikte normal sezonu 8. bitiren takımımız, çapraz eşleşme sonucunda playoff çeyrek finallerinde Fenerbahçe Beko ile eşleşti. 

John Holland attığı 27 sayıyla mücadeleye damga vururken, son pozisyonun kahramanı Dudzinski 14 sayı, Needham 12 sayı, Kevarrius Hayes de 7 sayı 11 rebound ile karşılaşmayı tamamladılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.