Hava Durumu

Salonda rekorlar gecesi! Büyük galibiyet..

Eurocup A grubu 10. hafta mücadelesinde Frutti Extra Bursaspor, sezonun en iyi oyununu ortaya koyarak rakibi Cedevita Olimpija'yı 111-93'lük skorla geçti.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2023 22:14
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2023 22:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Salonda rekorlar gecesi! Büyük galibiyet..

Eurocup A grubu 10. hafta mücadelesinde Frutti Extra Bursaspor, sezonun en iyi oyununu ortaya koyarak rakibi Cedevita Olimpija'yı Bursa'da 111-93'lük skorla geçti. Maçın başında mükemmel bir şut formu ile başlayan timsahlarımız, formunu maçın geneline yayarak rakibini bir an bile maça ortak etmedi ve Eurocup' grup aşamasının ikinci maçlarına sansasyonel bir galibiyetle başladı. Maç boyunca 111 sayı ile kulüp sayı rekoru, 28 asist ile kulüp asist rekoru, 18 üçlükle de kulüp üçlük rekorunu kıran timsahlar, ligdeki Fenerbahçe maçı öncesi taraftarlarına sezonun en iyi oyununu sundu.

Ahmet'in oynamadığı maçta, takımımızın yıldızı Onuralp 20 sayıyla oynarken, Enes Berkay ve Dudzinski 18, Clemmons 19 sayı ile tarihi galibiyetin baş mimarı olmayı başardılar.

Bu galibiyetle birlikte Frutti Extra Bursaspor, Eurocup'daki 10. maçında 6. galibiyetini almayı başardı. Frutti Extra Bursaspor, gelecek hafta Joventut Badalona deplasmanına konuk olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.