Hava Durumu

TEKER TEKER GEÇİYORUZ TURLARI.. FRUTTI EXTRA BURSASPOR YARI FİNALDE

Frutti Extra Bursaspor, Eurocup son 8 mücadelesinde Ljubljana deplasmanında Cedevita Olimpija'yı 83-85 devirdi ve Eurocup'da Final Four oynamaya hak kazandı!

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2022 00:54
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2022 00:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
TEKER TEKER GEÇİYORUZ TURLARI.. FRUTTI EXTRA BURSASPOR YARI FİNALDE

Frutti Extra Bursaspor, Eurocup son 8 mücadelesinde Ljubljana deplasmanında Cedevita Olimpija'yı 83-85 devirdi ve Eurocup'da Final Four oynamaya hak kazandı! Şanlı zaferlerine bir yenisini daha ekleyen şanlı takımımız, Partizan deplasmanından sonra Ljubljana deplasmanından da zaferle ayrılmayı başardı. Maça iyi başlayan Potanın Timsahları, Dudzisnki, Onuralp ve John Holland'ın üstün çabalarıyla devre arasına 36-50 önde girmeyi başardı. Üçüncü periyotta girdiği faul problemlerinin de sebebiyle rakibini maça dahil eden Timsahlar, şanlı mücadelesinden ve eforundan bir saniye bile tasarruf etmedi.

Needham ve Hayes'in ise erken faul problemine rağmen sahada kalması ve maksimumları ile mücadele etmesi ise sezon boyunca gösterdiğimiz onurlu mücadelenin kısa bir özeti oldu. İkinci devrede sahne alan Derek Needham, rakibin öne geçmesine izin vermedi. Rakibin son saniyede bulduğu üçlük isabeti ise maç saatinin bitiminden sonra elden çıktığı gerekçesiyle iptal edilince Ljubljana'da 2. Kadıköy vakası yaşandı,  Frutti Extra Bursaspor maçı 83-85 kazandı ve Eurocup'da yarı finalist olmaya hak kazandı!

Derek Needham maçı 20 sayı, John Holland 16 sayı 7 rebound performansları ile tamamlayarak bu tarihi galibiyetin baş mimarı oldular!

Frutti Extra Bursaspor, Final Four mücadelesinde yine deplasmanda Andorra ile karşılaşacak. Maçı kazanmamız dahilinde ise Eurocup'da final oynamaya hak kazanacağız!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.