Hava Durumu

Bıçak sırtı

Orhan Güney'in bugünkü köşe yazısı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 04:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 04:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Bıçak sırtı

Bursaspor’a gelecek oyuncular kadar, gençlerin akıbeti de oldukça önemli… Yeşil beyazlı takımda oynamayı kaldırabilirler mi, yoksa bir yıl PTT 1.Lig’e mi gitmeliler?

Son Divan Kurulu toplantısı ilgi azlığına rağmen Bursaspor’a yakışır şekilde geçti… Vefa duygusu yaşatıldı, kulübün geleceği adına önemli projeler anlatıldı, stadın eksiklikleri konuşuldu, mali tablo gerçeği ortaya konuldu… Katılanlar hür iradeleriyle düşüncelerini aktardı… Biz de bu arada gazetemizde ufak bir hata yapmışız… Murat Gülez başkanın yerine Remzi Cinoğlu başkanın adını yazarak… Murat başkanın hoşgörüsüne sığınıyoruzOnun elinden Cavit beyin plaketini almak benim adıma büyük bir onurdu…

Tabii, o toplantıda altyapı gerçeğine vurgu yapıldı. Özellikle Kadir Şankayakonuşmasında “Macera aramaya gerek yok, biz bu gençlerle de başarılı oluruz” demeye getirdi.

Aslında tam da bıçak sırtı bir konu; “Bu çocuklar ne olacak?”

KİMLERİ İSTEDİ?

Bandırmaspor’u da şampiyon yaparak adeta destan yazan İsmail Ertekin ile Bursaspor Başkanı Ali Ay ve kurmayları arasında gençlerin geleceği adına bir toplantı yapılmıştı geçenlerde…

İsmail hocanın, bu toplantıda Kubilay Kanatsızkuş, Emirhan Aydoğan, Furkan Soyalp, Sedat Dursun ve Furkan Emre Ünver’i istediğini, bir projenin de başlangıcını anlattığını duydum.

Mesela siz olsanız; bu oyuncuların gelecek sezon Bandırmaspor’da oynamasına ne dersiniz? PTT 1.Lig’te bir yıl oynadıktan sonra gelmeleri mi daha iyi yoksa “Bunlar zaten hazır. Ne gerek var mı?” şeklinde düşünürsünüz?

İşte bıçak sırtı dememin sebebi bu?

Gençler için Bursaspor için çok iyi karar verilmeli…

Bu arada, Bandırmaspor’la yeni sezon iki hazırlık maçı oynanacak, şimdiden duyuralım…

Kaynak: Olay

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.