Hava Durumu

Cumhuriyet için oyna!

Bursaspor bugün 20. kez düzenlenen Cumhuriyet Kupası maçında Sivasspor'la karşılaşacak. Yeni 4 Eylül Stadı'ndaki maç saat 18.00'de başlayacak. Samet Aybaba ligde fazla süre almayan oyuncularını bu maçta gözlemleme şansını elde edecek.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2018 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2018 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Cumhuriyet için oyna!

GENÇLER SAHADA

Milli maç nedeniyle lige verilen arada Bursaspor bu akşam tarihi anlam taşıyan önemli bir maç oynayacak. Yeşil Beyazlılar Sivasspor'la hazırlık maçı niteliğindeki Cumhuriyet Kupası'nda karşı karşıya gelecek. Yeni 4 Eylül Stadı'ndaki karşılaşma saat 18.00'de başlayacak. Mücadeleyi Bursaspor TV naklen yayınlayacak. Teknik direktör Samet Aybaba bu karşılaşmada Süper Lig'in 5'inci haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacakları maç öncesi futbolcularını son kez gözlemleme şansını elde edecek. Deneyimli teknik adamın ligde az süre verdiği oyuncularını da Sivasspor önünde sahaya sürmesi bekleniyor.

TİMSAH'TA 7 EKSİK

Dün İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan tarifeli uçakla Sivas'a giden Yeşil Beyazlı kafilede tedavisi devam eden Stephane Badji, arka adalesinde çekme bulunan Iasmin Latovlevici, hastalığı süren Abdullahi Shehu yer almadı. Samet Aybaba son antrenmanlara çıkan Onur Atasayar'ı kafileye dahil etti. Milli takımlarda bulunan Ertuğrul Ersoy, Jani Atanasov, Burak Kapacak ve Muhammed Şengezer de maçta forma giyemeyecek. Yeşil Beyazlılar karşılaşmanın hemen ardından yine tarifeli seferle Sivas'tan önce İstanbul'a ardından da karayoluyla Bursa'ya dönecek ve bir günlük iznin sonrasında Rizespor maçının hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak: Bursa Hakimiyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.