Hava Durumu

Düşüyoruz!

Bursaspor, 1.Lig'in 18.haftasında evinde ağırladığı Bandırmaspor'a 1-0 mağlup olarak galibiyet hasretini sürdürdü. 3 puanı evinde bırakan yeşil beyazlılar bu sonuçla 18 hafta sonunda 18 puanda kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2021 21:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2021 21:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Düşüyoruz!

Bursaspor Spor Toto 1.Lig'in 18. haftasında sahasında Royal Hastanesi Bandırmaspor'u konuk etti.

Bitci Timsah Park'ta oynanan mücadeleye alışılmışın dışında farklı bir diziliş ile çıkan Bursaspor kadrosunda; Erhan,Capan,Zalazar,Taha, Onur,Burak,İsmail,Hasan,Namik,Bruno ve Acolatse isimleri yer aldı.

Sportif direktör Deniz Kolgu ve teknik sorumlu Ali Aköz yönetiminde maça çıkan timsah,ilk yarıda aradığı golü bulamadı ve devre 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda Namik yerini Ofosu'ya, Hasan Tuğbey'e, Capan Mert'e, Bruno,Batuhan'a ve Burak Altıparmak da Jorquera'ya bıraktı.

71'de konuk ekipten Matej Pucko'nun fileleri havalandırmasıyla Bursaspor 1-0 geriye düştü.

Kalan dakikalarda mücadeleyi çeviremeyen yeşil beyazlılar sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı ve galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Bursaspor bu sonuçla 18 hafta sonunda 18 puanda kalırken konuk ekip RH Bandırmaspor ise puanını 31'e yükseltti.

Kaynak: Enbursa.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.