Hava Durumu

Galibiyeti yok umudu var

Bursaspor belki ilk 4 haftadan galibiyet çıkartamadı fakat ortaya koyduğu mücadele ile camianın takdirini topladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2018 07:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2018 07:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Galibiyeti yok umudu var

Spor Toto Süper Lig'de ilk 4 hafta geride kalırken, Bursaspor henüz galibiyetle tanışamadı. Lige Fenerbahçe mağlubiyetiyle başlayan yeşil beyazlılar, diğer mücadelelerde ise 1 puana razı oldu. Son olarak 2003/04 sezonunda ligin ilk 4 haftasını galibiyetsiz kapatan Bursaspor, böylelikle Süper Lig'de 12 sezonluk aranın ardından ilk kez bu süreçte 3 puandan uzak kaldı.

3 MAÇ BERABERE

Kadıköy'de Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen yeşil beyazlılar evinde Kayserispor ile golsüz beraberliğin ardından Atiker Konyaspor ve Beşiktaş ile de karşılaştığı maçlardan 1-1'lik sonuçlarla sahadan ayrılmıştı. Tüm bunlara karşın Bursaspor'un ortaya koyduğu mücadelede ise camia nezdinde takdir topladı.

SON VURUŞ EKSİKLİĞİ 

Yüzde 51'lik ikili mücadele kazanma ortalamasıyla dikkat çeken Bursaspor, hücumda etkili bir görüntü çizmesine karşın son vuruşlardan kaynaklanan eksiklikten ötürü sadece 3 kez gol sevinci yaşayabildi. Son olarak Beşiktaş karşısında yeşil beyazlı oyuncuları bağrına basan taraftarlar, desteklerini maç bitimine kadar sürdürürken, forvet transferi Diafra Sakho'nun da ilk maçında golle tanışması camiaya umut oldu.

Kaynak: Olay

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.