Hava Durumu

Maç içinde çok duygulandım

Osmanlıspor maçında sergilediği futbol ve attığı golle takımı galibiyete taşıyan isimlerden Özer Hurmacı bundan sonra her maçlarının final olduğunu söyledi. Özer, Adana Demirspor'la hafta sonu oynanacak maç için de Yeşil Beyazlı taraftarlara seslenerek "Stada gelin" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2020 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2020 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Maç içinde çok duygulandım

PUAN BIRAKMAK YAKIŞMAZDI

Bursaspor Osmanlıspor'u 4-2 yenerken, takımı galibiyete taşıyan gollerden biri Yeşil Beyazlılar'ın tecrübeli ismi Özer Hurmacı'dan geldi. serbest vuruştan topu adete iğne deliğinden geçirerek ağlarla buluşturan deneyimli krampon karşılaşmanın ardından yaşadığı sevinci Sönmez Medya ile paylaştı. Maç sonu canlı yayınına katılan Özer, "Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Ankara'da puan kaybetmedik. Bu bizim için en önemli şeydi. Geçen haftaki mağlubiyeti unutturmak istiyorduk. Gerçekten maç içinde de çok duygulandım. Bizim bu maçı çevirmemiz gerekiyordu. Bize burada puan bırakmak yakışmazdı." dedi.

FİNAL MAÇLARI BİZİ BEKLİYOR

Adana Demirspor'la oynanılacak maçta en büyük güçlerinin taraftar olacağına dikkat çeken Özer Hurmacı, Yeşil Beyazlılar'ı tribüne davet etti. Özer, "Haftaya da Adana Demirspor maçında sahamızda tıklım tıklım dolu tribünler önünde galibiyet almamız gerekiyor. O nedenle taraftarımızı Adana Demirspor maçına bekliyorum. Çünkü o maçta taraftarımıza çok ihtiyacımız olacak. İnşallah önümüzdeki hafta hem Adana Demirspor hem de sonrasında Erzurumspor'la oynayacağımız maçlar bizim için dönüm noktası olacak. Final maçları bizi bekliyor. Bundan sonra oynayacağımız her maç bizim için bir final." diye konuştu.

Kaynak:Bursa Hakimiyet / Tolga Öztaş

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.