Hava Durumu

O artık bir yabancı!

Azerbaycan Milli Takımı'nda forma giyen Deniz Yılmaz yerli statüsünden çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 07:41
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 07:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
O artık bir yabancı!

Bursaspor'da yabancı oyuncu sayısı 9'a çıktı. Spor Toto Süper Lig'de kadrosunda en az yabancı oyuncu bulunduran takım konumunda olan ve övgü alan yeşil beyazlılar'da Deniz Yılmaz yerli statüsünden çıktı.

A Milli Takıma çağrılmamasından sonra Azerbaycan Milli Takımından kendisine gelen teklifi kabul eden ve İrlanda karşılaşmasında forma giyen tecrübeli forvet, yeşil beyazlı takımın 9.yabancı futbolcu oldu.

KAYSERİ VE AKHİSAR

Artık yabancı oyuncu statüsünde forma giyecek olan Deniz'le birlikte Bursaspor kadrosunda Tomas Sivok, Ricardo Faty, Yonathan Del Valle, Pablo Martin Batalla, Joshua John, Tomas Necid, Wieux Sane ve Cristobal Jorquera'da bulunuyor.

Yeşil beyazlılar'dan sonra Kayserispor ve Akhisar Belediyespor en az yabancıya sahip takımlar olarak göze çarpıyor. Bu iki takımın kadrosunda da 9 yabancı futbolcu bulunuyor.

Kaynak: Olay

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.