Hava Durumu

Okan görüşme odasına!

Galatasaray Başkanı kalecileri sordu, Bursaspor yönetimi hemen harekete geçti.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2018 07:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2018 07:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Okan görüşme odasına!

Mustafa Cengiz'in geçen haftaki maçtan önce 'Çok iyi kalecileriniz var' sözü üzerine yeşil beyazlı yönetim, genç file bekçisinin menajeri Mirsad Türkcan'ı, Bursa'ya davet etti. Muhammed Şengezer'de de aynı yol izlenecek. 

Bursaspor'da iç transferde harekatı yeniden alevlendi. Yeşil beyazlılar, kaptan Ertuğrul Ersoy'un ardından kalecilerin de sözleşmelerini iyileştirip uzaymak için düğmeye bastı... Geçen hafta oynanan karşılaşma öncesi Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in, 'Çok iyi kalecileriniz var. Nereden buluyorsunuz?' şeklindeki sözlerinin Bursaspor yönetimini harekete geçirdi. 

2 YIL UZATILACAK

Yeşil beyazlı yönetimin, bu doğrultuda öncelikle Okan Koçuk'un menajeri Mirsad Türkcan'ı Bursa'ya davet ettiği öğrenildi. Bursaspor'dan yıllık 350 bin TL kazanan Okan'a ciddi bir rakam artışının yapılması bekleniyor. Spor Toto Süper Lig'in en az kazanan 1 numarası olan Okan'ın 2020'de sona erecek olan mukavelesinin 2 yıl daha uzatılması bekleniyor. 

DAHA ERKEN DEMİŞTİ

Bu arada diğer kaleci Muhammed Şengezer'le de biraraya gelinecek. Aylık 10 bin TL'ye oynayan 21 yaşındaki kaleciye hem iyileştirme yapılacak, hem de sözleşmesi uzatılacak. Ayrıca Başkan Ali Ay'ın takımdaki diğer genç oyuncular Burak Kapacak ve Ramazan Keskin için de Teknik Direktör Samet Aybaba ile bir görüşme yapması bekleniyor. Bilindiği gibi Aybaba, bu isimlerin sözleşmelerin iyileştirilmesi için 'daha erken' ifadesini kullanmıştı. 

Kaynak: Olay

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.