Hava Durumu

Telaşa gerek yok skorlar da gelecek

OLAY SPOR'a konuşan Yusuf Erdoğan, takım olma yolunda önemli mesafe kat ettiklerini söyledi ve ekledi; "Telaşa gerek yok skorlar da gelecek"

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2018 07:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2018 07:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Telaşa gerek yok skorlar da gelecek

Tecrübeli futbolcu, 'Ülkemizde futbol skor oyunu olarak görülüyor. Ancak bizim taraftarımız emeğimizin farkında. Bizleri alkışlıyorlar. Bu hafta Çaykur Rize maçıyla sonuç almaya da başlarız' diye konuştu. 

Bursaspor'un tecrübeli isimlerinden Yusuf Erdoğan, OLAY SPOR'un sorularını yanıtladı. İlk olarak Cumhuriyet Kupasında Sivasspor'la oynanan karşılaşmayı değerlendiren Yusuf 'Bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu.

Kupayı almak isterdik fakat olmadı. Futbol anlamında genç kardeşlerimizi gördük. Eksikleri tespit ettik. İyi bir takım olma yolunda gidiyoruz. Bu oyun anlayışıyla, bu arkadaşlıkla güzel bir Bursaspor izleteceğimize eminim' dedi. 

RİZE'DE BAŞLARIZ

Ligin ilk 4 haftasında sadece skor anlamında sıkıntılar yaşadıklarını belirten tecrübeli futbolcu 'Aslında iyi mücadele ediyoruz ancak skoru alamıyoruz. Ülkemizde futbol skor oyunu olarak görülüyor. Ancak bizim taraftarımız emeğimizin farkında. Bizleri alkışlıyorlar. Bu bizim için çok önemli. İyi futbol oynadığımız için destek görüyoruz. Skorlarda zamanla gelecek. Bu hafta oynayacağımız Rizespor maçıyla birlikte galibiyetler alacağımıza inanıyorum' diye konuştu. 

ÖNCE KARAKTER

Takımda iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu da ifade eden Yusuf 'Bunda hocamızın ciddi katkı var. İkili ilişkilerimiz çok iyi. Hoca bazen arkadaş, bazen teknik direktör bazen abi gibi davranıyor. Şuda var, takıma iyi insanlar geldi. Benim için önce karakter sonra futbolculuk. Karakter anlamında kaliteli insanların aramıza katıldığını görüyorum. Bunlar önemli ayrıntılar ve başarıya götüren etkenler' şeklinde konuştu. 

GOLLERLE SÜSLERSEM...

İlk maçı olan Beşiktaş karşısında golle tanışan Sakho'yu da yorumlayan Yusuf şöyle konuştu: 'Sakho son gün aramıza katıldı. İlk maçında gol attı. Takıma mutlaka katkısı olacaktır. İyi bir futbolcu kazandık diye düşünüyorum. Önemli bir karakter. Ben de asistlerime devam etmek istiyorum. Son 7 maçta 4 asistim var. Gollerle devam ettirirsem daha iyi olacak. Çok çalışıyorum, elimden geldiği kadar Bursaspor'a katkı sağlama gayretindeyim' 

Kaynak: Olay

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.