Hava Durumu

Temaslar devam ediyor

Samet hoca, Kembo'yla takası düşünülen oyuncuyla ilgili bugün gelişme yaşanabileceğini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2018 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2018 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Temaslar devam ediyor

Montpellier'de forma giyen 29 yaşındaki Giovanni Sio'nun iyi bir futbolcu olduğunu belirten Aybaba, 'Herhalde bir görüşme olacak, biz de bekliyoruz' dedi.

 Bursaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik Direktör Samet Aybaba, Jires Kembo'yla takası düşünülen Montpellier'den Giovanni Sio'yla ilgili, şunları söyledi: 'Sio iyi bir futbolcu. Fransa'da iyi işler yaptı.Transferi gerçekleşirse fayda sağlar. İki kulüp arasındaki temaslar devam ediyor. Bu tamamen idari bir karar. Biz sadece -Bu oyuncuyu düşünebiliriz- diyoruz.

'MBOKANİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Kulüp de takas yoluna gitti. Kulübün lehine bir iş olacağını düşünüyoruz ekonomik açıdan. Herhalde yarın (bugün) bir görüşme olacak. Mbokani'yle ilgili de net bir şey yok. Yönetimimiz çalışıyor.Dünya Kupası'nın bitmesiyle beraber fiyatlar da düşecek. Mbokani iyi futbolcu. Olmazsa eğer başkasına bakarız.” Sevilla'dan Ganso transferinin zor olduğunu belirten Samet Hoca, “Ganso zor gözüküyor. Olacağını pek düşünmüyorum” dedi.

Gordon Milne'ni örnek gösterdi

Samet Aybaba, tek pas vurgusunda İngiliz teknik adamın kulaklarını çınlattı. Bursaspor'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Önceki gün izin yapan yeşil beyazlılar dünü ise çift çalışmayla geçirdi. İdmanlarda genellikle pas çalışması üzerine duran Teknik Direktör Samet Aybaba, oyuncularından yapılmasını istediklerini anlattı.

TABANCA GİBİ TAKIM OLDUK

İdmanlarda pas oranının değiştiğine vurgu yapan Aybaba “Beşiktaş'ta oynarken Gordon Milne takımın başına gelmişti. Bize tek pas çalışması yaptırdığında dağılmıştık çünkü bilmiyorduk. 5 ay sonra tabanca gibi takım olduk. Futbolda uzun süre topu ayağında tutmayacaksın. Bizde de böyle olacak” diye konuştu. 

Kaynak:Olay

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.