Hava Durumu

'Timsah'ın dişleri aşındıkça altından yenisi gelir'

Bursaspor'la 2 yıllık sözleşme imzalayan Yalçın Koşukavak, hedefini hafızalardan çıkmayacak bir sözle anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2019 07:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2019 07:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
'Timsah'ın dişleri aşındıkça altından yenisi gelir'

Koşukavak 'Zaman zaman kulüpler böyle kötü şeyler yaşayabilir. Önemli olan tekrardan geleceğe yürümek lazım. Artık geriye dönmemeliyiz. Topyekün kalkınmaya ihtiyaç var. Şampiyonluk için buradayım' diye konuştu. 

Bursaspor'da dün iki önemli imza vardı. Yeşil beyazlılar, Teknik Direktör Yalçın Koşukavak ve Sportif Direktör Selçuk Erdoğan'la 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sabah saatlerinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ne gelen Yalçın Hoca'yla yapılan son görüşmenin ardından anlaşmaya varıldı. Özlüce'deki imza töreninde yeşil beyazlı yöneticiler de hazır bulundu. Bursaspor'a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Koşukavak 'Uzun zamandır böyle gündem vardı. Herkes bu konuyla alakalı sorular yöneltiyordu ama kimseye cevap veremiyordum. Bursaspor'un büyük kulüp ve camia olduğunu herkes biliyor. Zaman zaman kulüpler böyle şeyler yaşayabilir. Önemli olan tekrardan geleceğe yürümek lazım' dedi. 

KALKINMAYA İHTİYAÇ VAR

Şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmak istediklerinin altını çizen Yalçın Hoca,  'Şampiyonluk için buradayım. Başkanım bu kulüpte önemli şampiyonluk yaşadı. İnşallah bu sene tekrar şampiyon oluruz. Artık geriye dönmemeliyiz. Topyekün kalkınmaya ihtiyaç var. Bizim açımızdan bilgimizi, donanımımızı, yeteneğimizi kulüp şartlarında en iyisini yapmak için söz veriyorum. Herşeyin üstesinden geleceğiz inşallah. Timsahın fiziksel bir özelliği vardır, bilir misiniz? Timsah'ın dişleri aşındıkça altından yenisi gelir' diye konuştu. 

Kaynak: Olay

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.