Hava Durumu

Uzun ince bir yoldayız!

Oyuncularına dün sert çıkan Paul Le Guen, toparlanmak zorunda olduklarını söyledi. 'Sorunları konuşarak çözeceğiz' diyen Fransız teknik adam “Kayserispor maçındaki performanstan memnun kalmadım. Bunu düzeltmemiz gerekiyor. Lige artık ağırlığımızı koyma vaktimiz geldi” şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2017 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2017 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Uzun ince bir yoldayız!


Süper Lig'in 7. Haftası'nı 3-1'lik Kayserispor mağlubiyetiyle kapatan Bursaspor'da Teknik Direktör Paul Le Guen, milli arada işi sıkı tutuyor. Botanik Park'ta dün sabah yapılan çalışma öncesi Fransız teknik adam, oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Sinirli olduğu gözlenen tecrübeli çalıştırıcının ikazlarda bulunması dikkat çekti. Paul Le Guen yaşadıkları sorunları konuşarak çözeceklerini ve bu konuda herkesle biraraya geleceğini ifade etti.

SIKINTI VARSA GELİN SÖYLEYİN

Fransız çalıştırıcı oyuncularını şu şekilde ikaz etti: “Kayserispor maçındaki performanstan memnun kalmadım. Bize yakışmayan bir görüntü vardı. Kaybedebiliriz ama sahada birşeyler yapmak zorundayız. Yapmıyorsak eğer ortada bir sıkıntı var demektir. Bu durumu düzeltmemiz gerekiyor. Milli maçlar arasında çok çalışmamız lazım. Herkesten fedakârlık bekliyorum. Sorunları konuşarak çözmeye çalışacağız. Kimin ne sıkıntısı, problemi varsa, bizimle paylaşabilir.”

BİZDEN BAŞARI BEKLİYORLAR

“Ben bazılarınızın performansından menmun değilim. Bunları yüzyüze de görüşeceğiz. As oyuncularla ve yedekte oturan futbolcularla konuşmalarımız olacak. Sizden yaşanan sorunlar için konuşmanızı istiyorum. Lig uzun bir maraton. 7 hafta geride kaldı ve artık lige ağırlığımızı koymamız gerekiyor. Bizden başarı bekleyen bir camia var. Taraftarımızın yüzünü güldürmeliyiz. Bizim işimiz çalışmak. Ve bu formayı kim daha çok çalışırsa o giyecek.”

Botanik Park'ı Timsahlar bastı!

Dünkü kondisyon çalışmasını sürpriz bir şekilde Botanik'te gerçekleştiren yeşil beyazlılar yorgun düştü.

Ligde son iki haftayı puansız kapatan Bursaspor, 16 Ekim Pazartesi günü evinde oynayacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarına dün start verdi. Teknik Direktör Paul Le Guen dünkü sabah çalışmasını sürpriz bir şekilde Botanik Park'ta yaptırdı. Son dönemde bazı oyunculardaki kondisyon eksikliğinin fazlasıyla gün yüzünü çıkmasının ardından Fransız teknik adamın böyle bir karar aldığı belirtildi. Doğayla iç içe yapılan koşu yaklaşık 45 dakika sürdü.

HOCA ÖNDE TAKIM ARKADA!

Teknik Direktör Paul Le Guen 45 dakika süren bu çalışmada futbolculara eşlik etti. Kondisyoner Giovanni bisikletle takımı yönlendirirken, oyuncuların oldukça yorgun düştükleri gözlemlendi. Yeşil beyazlılar, akşam Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenmanda ise sahaya indi. Teknik Direktör Paul Le Guen bu idmanda da ikazlarına devam ederken, taktik ağırlıklı bir antrenman yapıldı.

Milliler katılmadı

Bursaspor'da milli takımlarda bulunan Harun Tekin, Kubilay Kanatsızkuş, Muhammed Şengezer, Ertuğrul Ersoy, Aziz Behich, Ekong, Agu, Stancu ve Delarge ile izinli olan Jires Kembo ve sakatlığı bulunan Batalla dünkü antrenmanlara katılmadı.

Kaynak: Olay

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.