Hava Durumu

Yönetim Kurulumuzdan Ziyaret

Yönetim Kurulumuz bugün BTSO Başkanı ve yönetimini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2018 22:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2018 22:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Yönetim Kurulumuzdan Ziyaret

Başkanımız Ali Ay, İkinci Başkanımız Cem Öztürk, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Onur Özselek, Ömer Faruk Şahin, Görkem Akbaş, Enver Kumova ve Nihat Arı bugün Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, BTSO İkinci Başkanı Cüneyt Şener ve BTSO Meclis Başkanı Ali Uğur’u makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında konuşan Başkanımız Ali Ay, şunları söyledi; “Yönetime geldiğimiz günden beri destek oluyorsunuz öncelikle bunun için teşekkür ederim. Bursaspor başarılı olursa Bursa başarılı olur. İnşallah o günler yakında. Yeni hocamızla anlaştık, yönetim kurulumuzu seçtik genelde genç arkadaşlarımızı yönetimimize aldık. Daha çok proje ile uğraşacak, koşturacaklar. Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımızla birlikte bir toplantı yapacağız. Bursaspor’u hep birlikte belli yerlere taşımaya çalışacağız. Sorunlarımızı herkes biliyor. Bizde maddi manevi desteğinizi istemek için sizi ziyarete geldik. Her koşulda bir kez daha yanımızda olacağınızdan şüphemiz yok.”

BTSO Başkanı İbrahim Burkay ise şunları söyledi; “Yeni yönetiminizi ve sizin başkanlığınızı öncelikle  tebrik ederim. Başkanlığınız ve yeni yönetiminiz Bursa için, Bursaspor için ve Türk futbolu için hayırlı olsun. Özellikle 24 Haziran’da yapılan seçimlerle birlikte yeni Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi ve seçimlerin bitmiş olması, Türkiye’nin siyasi anlamda da istikrara kavuşmuş olması iş dünyası olarakta bizim önümüzü daha rahat görebilmemiz ve uzun vadeli planları daha iyi yapabilmemizi sağladı. Bursaspor bu kentin en önemli markası, en büyük markası. Özellikle 2010 yılındaki şampiyonlukla birlikte biz iş dünyası olarak ta bunu yakından gördük. Bursaspor’un başarıları iş dünyası olarak bizi de dünyanın en önemli pazarlarından büyük ölçüde destekler. Bu açıdan da biz yönetime geldiğimiz günden bu yana Bursaspor’a her dönem destek olmaya çalıştık. BTSO ve iş dünyası olarak elimizden geldiğince bir koordinatör görevi görerek geçen yıl yapmış olduğumuz kombine kampanyasında çok ciddi rakamlara ulaştık. Bunlarla birlikte iş dünyasının localar ve diğer yerlerdeki katkılar oldu. Bundan sonraki dönemde de BTSO ve Bursa iş dünyası olarak desteğimiz devam edecek.

Ziyaretin sonunda Başkanımız Ali Ay, BTSO Başkanı İbrahim Burkay’a kulübümüzün almanağını hediye etti.  

Kaynak: Bursaspor.org.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.