Hava Durumu

Yusuf Erdoğan: Çok zorlu bir süreçti!

Galatasaray karşısında ilk 11'de başlayan ve 1-1'lik skora üzüldüklerini söyleyen Yusuf Erdoğan, kadro dışı kaldıkları süreç için ise "Hiç beklemediğimiz ve çok zorlu bir süreçti. Ama artık o günler geride kaldı" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2018 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2018 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Yusuf Erdoğan: Çok zorlu bir süreçti!

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Bursaspor'un başarılı kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan, karşılaşma sonrası Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu. Yusuf, "1-1'lik beraberlik için gerçekten çok üzgünüz. Çok iyi mücadele ettik. İstanbul'dan boynumuz bükük ayrılıyoruz. Gerçekten bu oyunumuzu galibiyetle taçlandırabilirdik. Yİne de oyun anlamında galip geldiğimizi düşünüyorum. İyi oyunculardan, iyi insanlardan kurulu bir ekibiz. Artık bu iyi oyunumuzu galibiyetlerle taçlandırmak istiyoruz. Daha çok çalışacağız ve iyi oyunumuzu sürdürerek galibiyet serilerine başlayacağız" dedi.

O GÜNLER GERİDE KALDI

Ligin 7. haftasında Sivasspor ile deplasmanda oynanan ve 2-0 mağlup olunan karşılaşma sonrası teknik direktör Samet Aybaba'nın kararıyla Yusuf Erdoğan ve Furkan Soyalp kadro dışı kalmıştı. Furkan ile birlikte yaklaşık 1 hafta boyuncu Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde çalışan ve bu dönemi Bursa Hakimiyet'e değerlendiren Yusuf, "Gerçekten hiç beklemediğimiz ve çok zorlu bir süreçti. Çünkü takımımızdan ayrı kalmak bizim açımızdan kötü bir etki yarattı. Ama ben hocamızın bizim kötülüğümüzü düşünmediğine inanıyorum. Bunu bize ekstra motivasyon olması için gerçekleştirdiğini düşünüyorum. Artık o günler geride kaldı. İnşallah hocamızın yüzünü kara çıkarmayız ve sezonun kalanında iyi bir performans sergileriz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bursa Hakimiyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.