Hava Durumu

"5 kuruş para almayacağım"

Uzun süre sonra Divan Kurulu'nda söz alarak taraftara seslenen Ali Ay, gelecek sezon ve planlamaları hakkında konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 21:28
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 21:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
"5 kuruş para almayacağım"

Oyuncu kadrosu ile ilgili görüşlerini paylaşan Ay, "3 kulvarda mücadele ediyoruz. Birincisi gelecek sezon için başarılı olacak bir kadro. Tekmeye kafa atmıyorsa, dini imanı para olduysa bu oyuncular kulübe giremeyecek. İkincisi, Bursaspor'daki bütün kadrolar gözden geçirilecek. Gerekli görevlerini gerçekleştirmiyorsa çıkarılacak. Önce borçlarımızı bitireceğiz, ardından hormonlu değil, sağlıklı bir şekilde büyüyeceğiz" dedi.

"5 KURUŞ PARA ALMAYACAĞIM"

Genç oyuncuları tecrübe kazandırma adına Bandırmaspor'a kiralayacaklarını belirten Ay, "Transfer sezonuna başladık. Şuanda Bursaspor bünyesinde 52 oyuncu var. Oynayanları biliyorsunuz. Bir kısmı Yeşil Bursa ve U21'de. Ben de gençleri oynatma isteğindeyim. Hocamızla zaten kongrede konuştum. Bursaspor tekrar şampiyon olacaksa altyapıyla olacak. En az 4-5 oyuncumuz Bursaspor'da forma giyecek. Hocamız ile görüştük. Oynamayan 5-6 oyuncumuz Bandırma'da İsmail Ertekin ile beraber çalışacak. Söz verdim eğer 30 maçın üzerinde oynarlarsa 5 kuruş para almayacağım dedim" diye konuştu.

"ÇOK GÜZEL BİR BURSASPOR GELİYOR"

Mali durum ve stadyum, benzin istasyonu hakkındaki gelişmeleri açıklayan Ay, "2017-2018 sezonunda Allah izin verirse oldukça gençleşmiş bir kadro ile mücadele edeceğiz. Bu sezon 55 milyon TL (vergiler dahil) bütçe oluşturduk. Geçtiğimiz sezon 140 milyon TL idi. Ve söz veriyorum geçtiğimiz sezondan daha başarılı bir takımımız olacak. 22 milyon çalışanlara verdiğimiz ücret, 5-6 milyon amatör branşlara bütçemiz var. Bu daha da artabilir basket takımımız lig atladı. Bununla ilgili çalışmalarımız var, sponspor arıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde güzel gelişmeleri duyacaksınız. Ben sanayiciyim. Ben paranın nasıl kullanılacağını bilen insanlardan bir tanesiyim. Bu faizler bitmezse, Bursaspor düzlüğe çıkmaz. Şuan 70 milyon kredi kullanıyoruz. 30 milyona daha ihtiyacımız var belki faizler daha da artacak. İstanbul'da görüşmelerimiz var uygun faizli bir kredi düşünüyoruz. O olursa tablo daha güzel olacak. Benzin istasyonu projesi bitmeli ve stadyumu sponsorluklarla doldurmalıyız, böyle düzlüğe çıkarız. Stadyumdaki dükkanlar bitmediği için bir şey yapamıyoruz. Kiralama talebinde bulunanlar var. Orası hergün yaşanabilir hale gelmeli. Bunun için bir İngiliz ve bir Amerikan firması ile görüştük. Tekrar karar vereceğiz. Stadyum tribün isimleri ile ilgili çalışmalarımız var. 1 ay içinde gerçekleşecek diye umuyorum. Bizler gövdemizi, başımızı taşın altına soktuk ve bütün taraftarlara çok güzel bir Bursaspor geliyor diyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bursasporum.com - Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.