Hava Durumu

Bursaspor'da tüzük kongresi bugün

Saat 17.00'de başlayacak kongrede yenilenen tüzük üyelerin oylarına sunulacak. Tüzükte en dikkat çekici değişiklik yönetim kurulu sayısının başkan dahil 9 kişiye düşürülmesi.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2017 06:47
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2017 06:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Bursaspor'da tüzük kongresi bugün



Bursaspor'da 30 Aralık 2016'da ilk oturumu sadece 11 üyenin katılımı nedeniyle çoğunluğun sağlanamadığı Tüzük Kongresi'nde üyeler bugün yeniden bir araya gelecek. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki Tüzük Genel Kurulu'nun ikinci oturumunda çoğunluk aranmayacak. Kongre saat 17.00'de başlayacak. Uzun süredir yenileme çalışmalarının yapıldığı Bursaspor Kulübü Tüzüğü ile ilgili geçtiğimiz günlerde üyelere bilgilendirme toplantısı yapılmıştı.

DİKKAT ÇEKİCİ DEĞİŞİKLİKLER

Birçok maddenin revize edildiği yeni tüzükte yönetim kurulu sayısının 15'ten başkan dahil 9 asil kişiye düşürülmesi en dikkat çekici değişiklik olarak göze çarpıyor. Başkan adaylarına 100 üyenin ıslak imzalı ve noter onaylı başvurusu şartı getirilmesi, ibra edilmeyen yönetimlerin ibra edilene kadar oy kullanamaması, TFF delegelerinin 4'ünün genel kurul üyeleri tarafından belirlenmesi, halka arz ve şirketleşme konularında yapılan değişiklikler üyelerin oyuna sunulacak.

Kaynak: Bursa Hakimiyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.