Hava Durumu

Yılda 15 milyon TL’lik yeni gelir kapısı!

Bursaspor, hafriyat döküm arazisi işine girmek için çalışma yürütüyor…

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2018 04:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2018 04:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Yılda 15 milyon TL’lik yeni gelir kapısı!

Orhan Güney'in bugünkü köşe yazısından alıntıdır.

Ben bu iş sahasının, kulüplere iyi kaynak sağlayabileceğini iki yıl önce Bursaspor Genel Kurulu üyesi Mehmet Arslan’dan duymuştum. Hatta, hem yöneticilere hem de yetkili yerlere bunu iletmişti fakat sonuç alamamıştı.

Ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Antalyaspor’a yılda 20 milyon lira getirisi olan döküm sahası yeri verdiğini okumuştum

Şimdi öğrendim ki, Bursaspor da, bu hafriyat döküm arazisi işine girmek için çalışma yapıyormuş… Mülk Yönetimi ve Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Şahin, 3 arazi tespit etmiş.

 

AKTAŞ OLUMU BAKMIŞ

 

Önceki gün de Başkan Ali Ay, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la buluşarak bu konuyu anlatmış. Başkan Aktaş’ın, olumlu baktığını ve yerlerin kiralanması için de Bursaspor’un harekete geçtiğini söyleyebilirim.

 Hafriyat döküm alanının sadece birinden yılda 5 milyon lira gelir bekleniyor. 3 araziden gelecek rakam da 15 milyon lira. Başkan Ay, Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’a ayrıca, bir depolama arazisi bir de benzinlik arazisi bulduklarını ve destek beklediklerini de aktarmış.

Kaynak: Olay.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.