Hava Durumu

Cüneyt Özkan Taraftar Kulübümüze konuk oldu

Geçtiğimiz günlerde Bursaspor Başkanlığına adaylığını açıklayan Cüneyt Özkan Bursasporum.com Taraftar Kulübü’nün konuğu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2014 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2014 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Cüneyt Özkan Taraftar Kulübümüze konuk oldu
 
Bursaspor’da kongre yaklaşırken adaylar projelerini, düşüncelerini taraftarlarla paylaştığı toplantılara başladı. Bursasporum.com Taraftar Kulübü olarak ilk konuğumuz Cüneyt Özkan oldu. Sorduğumuz sorulara içtenlikle cevap veren Cüneyt Özkan’a teşekkür eder, başarılar dileriz.
 
Stadyum hakkındaki düşünceler:
 
Stadyum konusunda tüm gelirleri almadan Atatürk Stadını asla terketmeyeceklerini, Bursa Atatürk Stadyumu’nda hala sözleşmemiz bulunduğunu ve şu anki yönetimin stadyumun devri konusunda herhangi bir mutabakat imzalamış olması halinde konuyu hukuksal açıdan irdeleyeklerini söyledi.
 
Bursaspor’un borcu:
 
Bursaspor’un borcu konusunda her ağızdan başka bir rakam çıktığını ifade eden Cüneyt Özkan kulübün başkan adaylarını bilgilendirileceğini söylendiği halde henüz resmi bir mali tablonun kendilerine verilmediğini belirtti.
 
Ayrıca mali yükü meydana getiren yararsız futbolculardan kurtulmanın yeni gelir kalemleri üretmekten de öncelikli hamle olduğunu belirten Cüneyt Özkan gereksiz masraflarından kurtulan bir Bursaspor’un oluşturulacak yeni gelir kalemleriyle birlikte kendini idare edebilen bir yapıya kavuşabileceği aşikardır dedi.
 
Genellikle gelir kalemi olarak kabul edilen Bursastore nin sürekli zarar etmesini kabul etmediğini belirtirken taraftarın görüşlerinin alınacağı ürünlerle kazanan, kaliteli bir Bursastore oluşturacaklarını sözlerine ekledi.
 
 
 
Çift üyelikler:
 
Çift üyelikler konusunda kararın zaten bir önceki kongrede alındığını belirterek bir gönül müessesi olan Bursaspor kulübünü gönlü başka yerde olan üyelerden arındıracaklarını söyledi.
 
Reklam anlaşmaları:
 
Bursaspor’un yüksek gelir kalemlerinden olan Forma göğüs reklamı konusunda uzun zamandır sıfır gelirde kaldığını söyledi. Bu konuda Avukatlığını yaptığı Türkiye’nin büyük bazı firmalarıyla iletişime geçtiğini, henüz aday olmasına rağmen görüşmelerin olumlu geçtiğini, eğer seçilirse bu konuya mutlaka çözüm bulacaklarını belirtti.
 
Hakem hatalarına sessiz mi kalacağız?
 
Kesinlikle bu tür hatalara sessiz kalmayacaklarını belirten Cüneyt Özkan, hukuk ekibi oluşturarak yapılan bu hatalarda gerekirse mahkeme yoluyla Bursaspor’un haklarının savunacağını söyledi.
 
"Artık zengin başkanlara ihtiyaç yok"
 
Bursaspor’un artık zengin başkanlara ihtiyacının olmadığını, projeler geliştirecek, gelir kaynaklar oluşturacak başkanlara, ekiplere ihtiyacı olduğunu söyledi. Eğer Bursaspor’un borçlarını ödeyebilecek bir başkan varsa adaylıktan çekileceğini sözlerine ekledi.
 
"İcazet alarak aday olmadık"
 
Bağımsız bir aday olarak bu işe girdiğini söyleyen Cüneyt Özkan, birleşme teklifleri geldiğini fakat ancak bağımsız biri etrafında birleşebileceğini söyledi.
 
Bazı projeler:
 
-Kongre üyelerinin kulüp içerisine sokulmaması ve sadece kongre zamanlarında akıllara gelmesine değinen Özkan, Bursaspor kongre üyesi olmanın bir ayrıcalığı olması gerektiğini söyledi. Özlüce Tesislerinin çevresinde bulunan boş arazileri harekete geçirmek istediğini belirtirken taraftarların ve kongre üyelerinin çeşitli avantajlardan yararlanabileceği, arkadaşları ile vakit geçirebileceği bir mekan oluşturmayı düşündüklerini söyledi.
 
-Topuk Yaylası örneği gibi bazı yerler araştırdıklarını ve çok küçük miktarlara kulübe büyük yerler kazandırılabileceğini, her sene Avrupa’da kamp yapan Bursaspor’un bu sıkıntıdan kurtulacağını ve bu tesislerden büyük gelirler elde edebileceğini söyledi.
 
-Kombine satılırken bazı eklemeler yapılarak Bursatore satışlarının arttırılabileceğini ve reklam konusunda bir adım öne geçilebileceğini söyledi. Kombine satışları yapılırken X ücret yerine X+40/50 gibi fiyatlar belirlenerek forma, atkı, t-shirt vb. eklenebileceğini, her tribüne farklı forma belirlenmesi ile de görüntünün daha güzel olabileceğini söyledi.
 
-Bursaspor TV gibi bir şansın iyi kullanılamadığını bazı değişikliklerle iyi gelir rakamlarına ulaşılabileceğini söyledi.
 
Diğer projelerini ise sosyal medya aracılığıyla taraftarlarımıza duyurmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.
 
 
(Sitemize ulaşmak için bilgi@bursasporum.com)
 
(Olağanüstü kongreyi FORUM da konuşuyoruz.
Üye olmak için tıklayın. Üye olurken "İsim Soyisim" kullanılması zorunludur.)
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.