Hava Durumu

Burak Çalık olur mu?

Denizlispor'un Afyon kampında bulunan 30 yaşındaki oyuncu için yeşil beyazlılar, nabız yokluyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2019 07:27
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2019 07:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Burak Çalık olur mu?

Her iki kanatta ve forvette oynayabilen tecrübeli futbolcunun durumu Denizlispor'un yapacağı takviyelere göre belli olacak. Birçok takımın istediği Burak için Bursaspor pusuya yattı. 

Transfer için arayışlarına devam eden Bursaspor'da gündeme birçok isim geliyor. Spor Toto Süper Lig'e yükselebilecek bir kadro kurmak isteyen Başkan Mesut Mestan'ın hedefe götürebilecek isimlere yoğunlaştığı belirtildi. Arayışlarına devam eden yeşil beyazlıların gündemine bu kez Denizlispor'dan Burak Çalık geldi. 

9 GOL, 5 ASİST

Geçen sezon yeşil siyahlı ekibin şampiyonluğunda kilit rol oynayan 30 yaşındaki futbolcunun kulübüyle 1 yıl daha anlaşması bulunuyor. Her iki kanatta ve forvette oynayabilen Burak Çalık, 2018-2019 sezonunda 32 karşılaşmada 9 gol, 5 asistlik bir performans sergilemişti. Burak şu an Denizlispor'un Afyon kampında bulunuyor. 

NET KARAR VERECEK

Denizlispor'un yapacağı takviyelere göre takımındaki durumu belli olacak olan deneyimli futbolcunun gelen teklifleri reddetmediği ve ilerleyen süreçte net bir karar vereceği ifade edildi. Başkan Mesut Mestan ve Sportif Direktör Selçuk Erdoğan'ın fikir alışverişinde bulunduğu Burak Çalık'a Spor Toto 1. Lig'den birçok kulübün de talip olduğu ifade edildi.

Kaynak : Olay 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.