Hava Durumu

Kötü haber geldi

Lazio'dan Felipe Caicedo'yu kiralamak isteyen Bursaspor, İtalyan Kulübü'nden beklediği yanıtı alamadı. Sadece satışına izin verilen futbolcunun maliyeti dudak uçuklattı.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2018 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2018 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Kötü haber geldi

Bursaspor'a İtalya'dan kötü haber geldi. Yeşil Beyazlılar, yine uzun uğraşlar verdiği bir transferden daha eli boş dönmek üzere.

Lazio'dan forma giyen ve tam Samet Aybaba'nın istediği forvet görüntüsü çizen Felipe Caicedo'da beklenilen gelişme olmadı.

Bursaspor'un kiralık olarak kadrosuna katmak istediği golcü futbolcuyu, Lazio satmak istiyor. İtalyan ekibinin istediği rakam ise 6-7 milyon Euro arasında olduğu öğrenildi.

İlk görüşmeden beklenilen yanıtı alamayan Bursaspor Kulübü, bu transferi askıya aldı. Eğer futbolcu bir yere satılmazsa, Yeşil Beyazlı yöneticiler, Lazio Kulübü'nün kapısını bir kez daha çalacak.

Kaynak:enBursa.com/Barış Yalım

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.