Hava Durumu

Olcan Adın Bursaspor yolunda

Bursaspor'un ilgilendiği isimler arasında tecrübeli kanat oyuncusu da yer alıyor. Kaynak: Olcan Adın da listede

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2019 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2019 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Olcan Adın Bursaspor yolunda

Geçen sezonun ikinci yarısında boşta geçiren tecrübeli futbolcuyla temaslar sürüyor. Duran toplardaki etkinliğiyle tanınan Olcan, yeşil beyazlı formayı giymeye hazır. 

Transfer tahtasının açılmasıyla ilgili hareketli günlerin yaşandığı Bursaspor'da yönetimin talip olduğu isimlerle görüşmeleri devam ediyor.  Bir çok futbolcuyla temas halinde olan yeşil beyazlıların ilgilendiği isimlerden biri de Olcan Adın...33 yaşındaki futbolcunun bonservisi elinde bulunuyor. En son Antalyaspor forması giyen tecrübeli kanat oyuncusu, geçen sezonun ikinci yarısını boşta geçirmişti. 

DURAN TOPLARI ETKİLİ

Kariyerinde Trabzonspor, Galatasaray, Akhisar, Gaziantepspor, Fenerbahçe ve Karşıyaka gibi kulüplerde oynayan Olcan Adın, 10 kez A Milli Takımın formasını terletti. Süper Lig kariyerinde 266 kez maça çıkan Olcan, 50 gol attı, 44 asist yaptı. Özellikle duran toplardaki ustalığıyla tanınan deneyimli krampon, her iki kanatta da görev yapabiliyor. 

OLUMLU GEÇTİ 

Yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği ve transfer tahtasının açılmasıyla birlikte işin resmiyete döküleceği ifade edildi. Geçtiğimiz yıllarda bir çok kez Bursaspor'un gündemine gelen tecrübeli krampon, kariyerinde özellikle Trabzonspor'daki formuyla zirve yapmıştı. Olcan, bordo mavili kulüpte 113 maçta, 30 gol, 29 asiste imzasını atmıştı. 

Kaynak: Olay

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.