Hava Durumu

Transfer harekatı başlıyor

Bursaspor’un 12 Ocak’ta başlayacak ara transfer döneminde biri yabancı olmak üzere 2 forvet ve 2 kanat oyuncusu alması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2022 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2022 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Transfer harekatı başlıyor

Sezon başında 1,5 yıldır kapalı olan transfer tahtasını açarak kadrosuna 15 yeni isim katan ancak ligde beklenen sonuçları alamayan Bursaspor’da gözler ara transfer dönemine çevrildi. Teknik Direktör Tamer Tuna yönetiminde ligin ikinci yarısında öncelikle play-off’a kalmayı ardından da Süper Lig’e dönüş bileti almayı hedefleyen yeşil beyazlılar kadroya nokta atışı 4 veya 5 takviye yapmak istiyor.

HAREKETLİ HAFTA

12 Ocak Çarşamba günü başlayıp 8 Şubat’ta sona erecek ara transfer dönemi öncesinde Bursaspor’da takviye arayışları da hız kazandı. Sportif Direktör Deniz Kolgu ile birlikte ikinci yarı kadrosunu belirlemek için çalışmalar yürüten Teknik Direktör Tamer Tuna’nın bugün yönetime sunacağı raporun ardından yeşil beyazlı yönetim harekete geçerek hafta içerisinde transferde önemli bir yol kat edecek. Bir yerli ve bir de yabancı olmak üzere 2 forvet ve 2 kanat oyuncusu alacak olan yeşil beyazlılar takımdan gidecek oyuncuların sayısına ve bölgelerine göre bir kaç transfer daha yapılacak.

Kaynak: olay.com.tr - https://www.olay.com.tr/bursasporda-kritik-hafta-transfer-harekati-basliyor-909753
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.