Hava Durumu

"Derhal kongre kararı alın!"

Teksas sosyal medya hesapları ve resmi internet sitesinden bir açıklama yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2020 00:59
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2020 00:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
"Derhal kongre kararı alın!"

Açıklama şöyle;

Türk futbol kamuoyuna,

TFF, bir süredir nabzı yoklanan uygulamayı hayata geçirmiş, kulüplerin/rekabetin COVID-19 salgınından olumsuz etkilenmesi sebep gösterilerek Süper Lig başta olmak üzere tüm liglerde küme düşme kaldırılmıştır. Ancak bu kararın, tek bir değişken üzerinden ele alınan, diğer parametrelere karşı gözlerin kapatıldığı bir karar olduğu apaçık ortadadır. Küme düşme rekabeti salgından etkilenmiş de, şampiyonluk, lig atlama ve play-off rekabetleri etkilenmemiş midir? Bu kararı alanlar arasında, bu soruya aklı başında bir cevap verebilecek olan var mıdır?

Bu acemice ve adrese teslim karar bir kez daha göstermiştir ki, Türk ekonomisinin lokomotifi olan Bursa şehri ve halkı, karar alıcıların umrunda değildir. Zira salgın sebebi ile maçlar ertelendiğinde ligde üçüncü sırada olan ve o gün itibarı ile Süper Lig‘e dönüş biletine sahip olan Bursaspor‘umuz, karşılaşmaların seyirci desteğinden mahrum olarak yeniden başlaması sonrası sıralamada altıncılığa gerilemiş ve Play-Off‘ta finale kalamamış, en az küme düşme hattındaki kulüpler kadar salgın sürecinden olumsuz etkilenmiştir.

Bilinmesini isteriz ki, Bursa insanı sabırlı ve sabatkardır ancak günü geldiğinde kendisine yapılan bu haksızlıkları unutmayacaktır. Eğer birilerinin lobisi bu tür kararları kolaylaştırıyor ve sürecin Bursa kentine etkisi umursanmıyorsa, şehrimizdeki makam sahipleri ile alakalı bir muhasebe de mutlaka yapılacaktır.

Diğer yandan, Başkan Mesut Mestan ve Yönetim Kurulu‘na da bir çağrıda bulunmamız zaruridir;
Derhal kongre kararı alarak, koltuklarınızdan ayrılınız. Sportif anlamdaki başarısız netice, mali alandaki sorumsuz politika, idari konulardaki yetersizlik ve camianın içine sürüklediği basit tartışmalar, bu görevi daha fazla yürütemeyeceğinizi açıkça ortaya koymuştur. Sizlere “Görevde kal” diyen her kimse, kulağınızı bu şehre değil onlara tıkayıp, Bursaspor‘un önünü hızlıca açınız.

Kaynak: lifebursa.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.