Hava Durumu

"Futbolun ruhu geri dönüyor"

Mehmet Güzelsöz, “Taraftarla birlikte şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz. Saha dışında her zaman galibiz, sıra şimdi saha içinde” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2021 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2021 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
"Futbolun ruhu geri dönüyor"

Teksaslı Bursasporlular Derneği Başkanı ve tribün lideri Mehmet Güzelsöz, taraftarların stadyuma dönmesinin Bursaspor’a Süper Lig yolunda ciddi katkı sağlayacağını söyledi. Yeni sezonda tribünlerin yeniden taraftarlara açılacak olmasını değerlendiren Güzelsöz, şunları söyledi: “Çok iyi bir karar oldu. Uzun zamandır tribünlerden uzaktaydık. Şimdi maçlar daha keyifli olacak. Futbolun ruhu geri dönüyor diyebiliriz.”

EN BÜYÜK ADAYIZ

“Bizim stadyumun kapasitesi oldukça yüksek. Yaklaşık 20-25 bin kişilik bir kalabalıkla takımımızı destekleyeceğiz. Takımın performansı da olumlu şekilde etkilenecek. Türkiye’nin en sert deplasmanının Bursa olduğunu söylemeye gerek bile yok. Futbolcular da tribünlerdeki atmosferi çok özledi. İnşallah Bursaspor tribünleri olarak çok güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz. Taraftarlarla birlikte şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz. Saha dışında her zaman galibiz, sıra şimdi saha içinde.”

Kaynak: Olay.com.tr - https://www.olay.com.tr/futbolun-ruhu-geri-donuyor-812228
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.