Hava Durumu

"Şaka mısınız arkadaşlar"

Bursaspor Kongre Üyeleri Platformu (Burküp)'ün YouTube hesabından yaptığı canlı yayına katılan Selim Kurtulan dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2021 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2021 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
"Şaka mısınız arkadaşlar"

Selim Kurtulan şöyle konuştu;

"Kulüpte ondört aydan beri aylık alamayan, dört maçtır da prim alamayan topçular var. Diyelim ki Bursaspor bu sene Süper Lig'e çıktı. Kaldı ki hepimiz çıkmasını istiyoruz, e çıkınca ne olacak? Yine 650 milyon ₺ borç var, banka temlik koymuş, Ali Ay gelmiş almış, Mesut Mestan 15 milyon ₺ verdim demiş."

BURSA'YI TERK EDERİM!

Ben kongrede "Mesut Mestan 15 milyon vermiş midir" diyorum herkes hayır diyor. Sonrasında ise Mesut Mestan'ı ibra ediyorlar. Ya şaka mısınız arkadaşlar ya şaka mısınız! Mesut Mestan 15 milyon ₺ verdiyse ben Bursa'yı terk edeceğim. Ali Ay'ın şu an Bursaspor Kulübü'nden 135 milyon ₺ alacağı var. Aldığı yerler, araziler hariç. Siz Ali Ay'ın 135 milyon ₺ verdiğine inanıyor musunuz?

AKLIM SIRRIM ERMİYOR

Ben kongre zamanı aday bulamadım. Birçok iş adamını aradım "Bu kulübe başkan olun" dedim hepsi kaçıyorlar. Neden kaçıyorlar? Borçtan kaçıyorlar. Yönetim kurulu pırıl pırıl ama eksikleri para. Bankanın 150 milyon temliği var, Erkan Kamat 4 aydır temlikle uğraşıyor. Temliği 10 günlüğüne kaldırın diyor ya Mesut Mestan'a kıyak yaptı banka 10 günlüğüne kaldırdı. Erkan Kamat da kaldırsa topçuların parasını ödeyecek. Bursaspor'u yolmuşlar yolmuşlar bu hale getirmişler, herkes mecbur mu çoluk çocuğunun rızkını Bursaspor'a vermeye? Bursaspor'un arsaları gitti kimse ses çıkarmadı. Bir kulüp başkanı Bursaspor'un arsasına el koyar mı ya? Ama Bursa'da hala daha o başkanı isteyenler var, benim aklım ermiyor bu işlere. Neymiş parası varmış."

Kaynak: lifebursa.com - https://www.lifebursa.com/haber/selim-kurtulan-saka-misiniz-arkadaslar-ya-saka-misiniz-67090.html

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.