Hava Durumu

Teksas'tan Bursaspor Basketbol açıklaması

Teksas Grubu, Bursaspor Basketbol Kulübü ile ilgili bir açıklama yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2021 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2021 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Teksas'tan Bursaspor Basketbol açıklaması

Açıklama şöyle;

Değerli Bursasporlular,

Kurulduğu günden bu yana ligine ve şartlarına bakmaksızın peşinden koştuğumuz ve hiçbir desteği esirgemediğimiz basketbol takımımızın mevcut gidişatı, herkes gibi bizleri de üzmektedir.

Bugüne kadar işleyişinin aksamaması için en ufak eleştiriden dahi sakındığımız, yeni kurulan derneğe devrini de yöneticilerimize olan güvenimiz sebebi ile sorgulamaya dahi gerek duymadığımız takımımızın bu sezonki bu sezonki başarısız ve dağınık engel, bizleri bu açıklamayı yapma mecbur bıraktı.

Görünen o ki, bu gerileme, yanlış idari tercihlerin, bu tercihlerin doğurduğu başıboşluğun ve hatalı oyuncu seçimlerinin sonucudur. İletişim kopuklukları da camiamız ile kulübün arasını açmaya başladı.

Basketbol kulübümüzü yöneten ve emeklerini görmezden gelemeyeceğimiz Başkan Sezer Sezgin ve yönetimimize çağrımız, bu gerilemeye ve iletişim kopukluğu bir an evvel durduracak hızlıca atmaları ve takımımızın dağınık okumalarını toparlamalarıdır. Aksi takdirde, Çekirge'de başlayıp Avrupa'ya kopuklar bu güzel hikayeye büyük zarar verecektir.

Kaynak: lifebursa.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.