Hava Durumu

Yeşil beyaz öfke!

Bursasporlu taraftarlar gerçekleştirdikleri yürüyüşle 7 Mayıs 2011 ve sonrasında yaşadıkları haksızlıkları hatırlattılar.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2016 22:57
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2016 22:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Yeşil beyaz öfke!

Hatırlanacağı üzere dönemin valisi Şahabettin Harput tüm uyarılara rağmen Bursasporlularla arası kötü olan Beşiktaş taraftarının Bursa'ya gelmesini istemiş bunun sonucunda çıkan olaylarda çok sayıda Bursaspor taraftarı yaralanmış, aylarca cezaevinde yatmıştı. Yargılama sonunda ceza alan taraftarlar da olmuştu.

Tüm bunlara neden olan Dönemin Valisi Şahabettin Harput'un FETÖ operasyonunda gözaltına alınması üzerine Bursasporlu taraftarlar yaşadıkları haksızları hatırlatmak ve terör şehitlerini de anmak adına büyük bir yürüyüş gerçekleştirdi.Kayhan'dan başlayıp, Cumhuriyet Caddesi boyunca devam eden yürüyüşte "Kötü kedi Şahabettin, 7 Mayıs 2011 Onurumuzdur" pankartları açan yeşil beyazlılar "İnadına Teksas" sloganlarıyla da yeri göğü inletti.

Olayların mağdurlarından Teksas Tribün lideri Mehmet Güzelsöz'de yaşadıkları haksızlığı dile getirerek " Biz yine buradayız ve dimdik ayaktayız. Bize oyun oynayanlar ise layık oldukları yerde" şeklinde konuştu.

Yeşil beyazlı taraftarların büyük bölümü yürüyüşü Fomara Demokrasi Meydanı'na kadar devam ettirerek. Oradaki vatandaşlara destek oldu.

Kaynak: Bursa.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.