Hava Durumu

İmen: ‘’Taraftar desteğine çok ihtiyacımız var’’

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Ligi A Grubu 22.haftasında Pazar günü grup ikincisi Manisa Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek olan Filenin Timsahları hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2017 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2017 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
İmen: ‘’Taraftar desteğine çok ihtiyacımız var’’

Baş antrenör Emin İmen’in öğrencileri bugün Cengiz Göllü Spor Salonu’nda yaklaşık 2 saat süren antrenmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor maçının taktik antrenmanını gerçekleştirdi.

İMEN: ‘’TARAFTARIMIZI PAZAR GÜNÜ SALONA BEKLİYORUZ”

Baş Antrenörümüz Emin İmen antrenmanın ardından yaptığı açıklamada normal sezonun son 5 haftasına girdiklerini ve üst basamakta yer alan takımlarla zorlu maçlar oynayacaklarını belirtti. İmen, “ Normal sezonun son haftalarına girdik. Geçtiğimiz hafta Salihli’de 3-0’lık galibiyetle döndük. Hafta başında 4 sporcumuz hasta oldu ancak bugün ciddi şekilde antrenman yapabildik. Son 5 maçımız kaldı ve 3’ünü evimizde oynayacağız. Bu maçlarımızın hepsi birbirinden değerli ve Play- Off için çok önemli. Bu zorlu maçlarımızda taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var. Pazar günü saat:15:00’da başlayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor maçımıza tüm taraftarlarımızı ailecek Cengiz Göllü Spor Salonu’na bekliyoruz” dedi.

BİLETLER PAZAR GÜNÜ SALON GİŞESİNDEN SATIŞA ÇIKACAK

Pazar günü saat:15:00’da Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadelenin bilet fiyatları 5 TL ücretle maç günü spor salonu gişesinden satışa çıkacak.

Kaynak: www.bursaspor.org.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.