Hava Durumu

Emin Adanur'dan sert açıklamalar !

Emin Adanur Bursaspor Youtube hesabında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2021 23:47
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2021 23:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Emin Adanur'dan sert açıklamalar !

Biz oyuncunun parasını son kuruşuna kadar ödedik burada bir rezillik varsa Bursaspor'a değil oyuncuya aittir. Oyuncu hakkı olmayan bir fesih yapıyorsa bu bizim suçumuz değildir. 6 gün boyunca başkanımız İsmail'in babasıyla görüştü sözler aldık ama maalesef bugün bir basın kuruluşunun yaptığı bir haberden dolayı bambaşka bir noktaya geldi.

30 yıllık Bursasporluyum böyle bir şey görmedim, bize defolun diyenlere sesleniyorum Bursaspor'u bu duruma ben düşürmedim. 30 yıllık Bursasporluysanız Bursaspor'u bu duruma siz düşürdünüz. Bize 1 kuruş vermeyen insanlar bizi istifaya davet ediyor. Asla istifa etmeyeceğiz, 3 yıl daha buradayız. Lütfen bizden bir açıklama gelmeden istifaya davet etmeyin. Bizim bir suçumuz yok. Yanlış yaparsak ki biz yanlış yapmayız bunu kendimiz söyleriz.

Bu oyuncuyu alan Türk futboluna ihanet etmiştir. Burak Kapacak olayında böyle bir şey yaşıyorduk ben Ali Koç'a teşekkür ediyorum. Çok güzel bir söz söyledi "Bursaspor veya Fenerbahçe bir kaç oyuncunun egosuna kurban olamaz siz hiç merak etmeyin" demişti. Ben Ali Koç'da olan bu tevazuyu bu temiz futbolu tüm kulüp başkanlarımızdan rica ediyorum. Lütfen Bursaspor'a emeğinin hakkını vermeden İsmail Çokçalış'ı transfer etmeyiniz.

Kaynak: Bursaspor Youtube

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.